Convertor de text online gratuit în litere mici

Home → Tools
Utilizaţi acest convertor pentru a converti toate simbolurile de text în orice limbă în litere mici. După conversie toate majuscule vor fi transferate în mici (exemplu de text în litere mici). Simboluri speciale, lacune, semne de punctuaţie, şi, de asemenea, numărul în timpul conversiei de la registrul superior în partea inferioară vor fi păstrate constantele. Dacă în textul mandate în litere mici sunt întâlnite, după conversie, de asemenea, vor rămâne fără modificări.
Lipiţi textul pentru a converti:
 toate simbolurile  simboluri aleatoare
Converting ...
Rezultat conversie în litere mici:


Pentru a efectua conversia simbolurilor de text la minuscule este posibil cu ajutorul convertorilor speciali. Acesta nu este în nici un fel necesar pentru acest lucru pentru a stabili mici-convertor în formă de program. Metodele contemporane fac posibilă efectuarea conversiei textului la literele mici din fereastra browserului unităţii digitale. Convertor (Convertor de anulare a kapsa) va salva pentru a vă masa de timp şi forţe. Înlocuirea majuscule la echivalentele lor mici în formă online.

Lower case online-Convertor de pe această pagină-instrument util, care poate pentru a vă dovedi utilă cu editarea (corectarea) de texte. Conversia simbolurilor textului în litere mici (minuscule) se efectuează practic instantaneu. Formatarea textului cu această operațiune rămâne. Numere şi semne de punctuaţie de concept "Register" nu au; prin urmare, acestea nu se schimbă în timpul conversiei în litere mici. Unul ar trebui să ia în considerare faptul că, în unele limbi literele separate au diferenţe semnificative în ideea în majuscule şi minuscule şi arata ca separate, nu sunt conectate cu fiecare alte scrisori.

Acum puteţi converti textul în minuscule online, fără a veni rulează la utilizarea programului de specialitate-convertoare sau editori de text. Acest online gratuit-minuscule-Traducator de text economizes timpul tau. Pe această pagină veţi găsi convertorul de regim superior de text în Lower (Convertor de eliminare a kapsa, convertorul de anulare a kapsloka) sau Convertor de litere de capital în mici (CASHBOX superioară de majuscule în jos mici). Conversia se efectuează instantaneu, direct în fereastra browser-ului dvs., fără a fi nevoie de instalarea de add-on-uri.

Pe tastatura de calculator, în majoritatea cazurilor de litere mici de simboluri este inclusă în Po-Silence. Pentru pornirea forţată (sau oprirea regimului registrului superior, oprirea regimului Caps Lock) este necesar să se termine recoltarea cheii Caps Lock (lampa regimului de introducere a literelor de capital în partea superioară, cu dreptul la unghiul de t El tastatura de mai sus num pad se va ieşi) sau de a introduce simboluri, păstrarea Shift. Conversia instantanee a marilor simboluri la mici este posibilă în regimul automat de către convertorul special de simboluri.