Convertor de text online gratuit în litere mici

Home → Tools
Utilizaţi acest convertor pentru a converti toate simbolurile de text în orice limbă în litere mici. După conversie toate majuscule vor fi transferate în mici (exemplu de text în litere mici). Simboluri speciale, lacune, semne de punctuaţie, şi, de asemenea, numărul în timpul conversiei de la registrul superior în partea inferioară vor fi păstrate constantele. Dacă în textul mandate în litere mici sunt întâlnite, după conversie, de asemenea, vor rămâne fără modificări.
Lipiţi textul pentru a converti:
 toate simbolurile  simboluri aleatoare
Converting ...
Rezultat conversie în litere mici:


Pentru a efectua conversia simbolurilor de text la minuscule este posibil cu ajutorul convertorilor speciali. Acesta nu este în nici un fel necesar pentru acest lucru pentru a stabili mici-convertor în formă de program. Metodele contemporane fac posibilă efectuarea conversiei textului la literele mici din fereastra browserului unităţii digitale. Convertor (Convertor de anulare a kapsa) va salva pentru a vă masa de timp şi forţe. Înlocuirea majuscule la echivalentele lor mici în formă online.

Lower case online-Convertor de pe această pagină-instrument util, care poate pentru a vă dovedi utilă cu editarea (corectarea) de texte. Conversia simbolurilor textului în litere mici (minuscule) se efectuează practic instantaneu. Formatarea textului cu această operațiune rămâne. Numere şi semne de punctuaţie de concept "Register" nu au; prin urmare, acestea nu se schimbă în timpul conversiei în litere mici. Unul ar trebui să ia în considerare faptul că, în unele limbi literele separate au diferenţe semnificative în ideea în majuscule şi minuscule şi arata ca separate, nu sunt conectate cu fiecare alte scrisori.

Acum puteţi converti textul în minuscule online, fără a veni rulează la utilizarea programului de specialitate-convertoare sau editori de text. Acest online gratuit-minuscule-Traducator de text economizes timpul tau. Pe această pagină veţi găsi convertorul de regim superior de text în Lower (Convertor de eliminare a kapsa, convertorul de anulare a kapsloka) sau Convertor de litere de capital în mici (CASHBOX superioară de majuscule în jos mici). Conversia se efectuează instantaneu, direct în fereastra browser-ului dvs., fără a fi nevoie de instalarea de add-on-uri.

Pe tastatura de calculator, în majoritatea cazurilor de litere mici de simboluri este inclusă în Po-Silence. Pentru pornirea forţată (sau oprirea regimului registrului superior, oprirea regimului Caps Lock) este necesar să se termine recoltarea cheii Caps Lock (lampa regimului de introducere a literelor de capital în partea superioară, cu dreptul la unghiul de t El tastatura de mai sus num pad se va ieşi) sau de a introduce simboluri, păstrarea Shift. Conversia instantanee a marilor simboluri la mici este posibilă în regimul automat de către convertorul special de simboluri. Opțiuni disponibile pentru selecție înainte de a face clic pe butonul Conversie: Acest Litere Mici on — line-convertor-instrument util, care vă poate ajuta cu editarea (corectarea) a oricăror texte. Conversia simbolurilor textului din orice caz în minuscule se realizează practic instantaneu. Formatarea textului cu această operație rămâne. Numerele și semnele de punctuație ale conceptului «registru» nu au; prin urmare, ele nu se schimbă în timpul conversiei în lovercase. Ar trebui să se considere că, în unele limbi, literele separate au diferențe semnificative în ideea de litere mari și mici și arată ca separate, care nu sunt legate între ele.

Puteți utiliza acest instrument gratuit pentru traducerea tuturor caracterelor de text în orice limbă în modul cu litere mici. Fiecare majuscule ca urmare a conversiei vor deveni mici. Tipul de corecție a cazului depinde de opțiunile selectate, modul curent este evidențiat și marcat cu culoare. Pentru a selecta sau schimba modul, trebuie doar să faceți clic pe cel dorit. Utilizatorii noștri numesc adesea acest instrument un resetter de caz. Într-adevăr, anulează modul de introducere a textului superior și setează nivelul inițial al cazului, cel mai mic, setat implicit. Puteți ajusta orice text într-un mod instant, economisind timp. Corectați Registrul greșit la cel corect cu minimalizatorul nostru de registre.

Cum convertesc textul în Litere Mici

Majoritatea tastaturilor computerului au caractere minuscule activate în mod implicit. Pentru a-l forța (sau a dezactiva modul majuscule / dezactivați modul Caps), apăsați tasta Caps Lock (lumina modului Caps Lock din colțul din dreapta sus al tastaturii de deasupra Num Pad se va stinge). Există un alt mod care este potrivit pentru activarea pe termen scurt a modului de introducere a literelor mici-introduceți caractere în timp ce țineți apăsat butonul Shift. Conversia instantanee a capacelor în sens invers este posibilă în modul automat printr-un convertor special al Registrului inferior al caracterelor. Anterior, astfel de instrumente erau disponibile doar ca programe specializate și suplimente. Chiar și în editorii de text puternici și în suitele de birou, este puțin probabil să găsiți capacitatea de a traduce litere dintr-un caz de caractere în altul. În ciuda nevoii constante de această caracteristică, dezvoltatorii din anumite motive nu au adăugat-o la software-ul lor. Și numai în editorii de text complexi și profesioniști pentru programatori și programatori puteți găsi o funcție de conversie a cazurilor de caractere. Pe această pagină, puteți traduce textul în semestrul inferior online, fără a recurge la necesitatea unui software specializat. Convertorul nostru cu litere mici vă va ajuta să corectați rapid o situație care apare frecvent: «ați tastat text în modul cu litere mari, dar ar fi trebuit să îl tastați cu litere mici».

Acest convertor de registru rezolvă următoarele probleme și probleme care apar adesea utilizatorilor de Internet atunci când lucrează cu text: ce ar trebui să fac dacă am tastat textul folosind majuscule? Cum anulez capacele când le introduc? Unde pot elimina modul Text Caps? Cum pot reduce cazul textului? Cum convertesc toate literele din text de la mare la mic? Cum anulez introducerea literelor mari pentru întregul text?

Convertorul nostru poate fi util pentru editarea mesajelor text atunci când utilizatorii de Internet recurg adesea la capace și au nevoie de editare rapidă. Mulți utilizatori de Internet introduc text cu caractere de caz evident incorecte, încercând să sporească efectul și să atragă atenția asupra acestuia. Folosind instrumentul nostru de reducere a cazurilor, puteți corecta instantaneu situația și puteți pune textul în ordine.

Cum se convertește textul în Litere Mici online

Puteți utiliza orice procesor de text, pluginuri de adăugare sau aceste instrumente de conversie gratuite. Traducerea manuală a carcasei caracterelor este un proces destul de obositor, așa că vă recomandăm să utilizați instrumente automate pentru texte mari. Nu este necesar să instalați convertorul cu litere mici ca program. Tehnologiile moderne vă permit să convertiți în litere mici direct în fereastra browserului dispozitivului dvs. Convertorul cu litere mici (caps cancellation converter) vă va economisi mult timp și efort. Înlocuirea literelor mari cu echivalentele lor mici sau reducerea cazului este disponibilă online. Puteți face textul cu litere mici pe această pagină după Instrumentul corector de caz.

Convertorul de text online cu litere mici disponibil pe această pagină este un instrument util care vă poate fi util atunci când editați texte. Conversia caracterelor text în registrul inferior este aproape instantanee. Dacă este posibil, formatarea textului este păstrată în timpul acestei operații. Numerele și semnele de punctuație nu au conceptul de «caz», deci nu se schimbă atunci când se convertesc la Litere Mici. Vă rugăm să rețineți că, în unele limbi, literele individuale au diferențe semnificative în reprezentarea cu majuscule și minuscule și apar ca litere separate, fără legătură. Există, de asemenea, unele caractere care au o reprezentare identică în exterior în ambele registre, dar sunt considerate diferite și au coduri diferite.

Dacă selectați opțiunea «litere aleatorii» în setările convertorului, atunci doar o parte din literele selectate în mod arbitrar vor fi convertite în litere mici. Rezultatul este un efect interesant, când unele dintre litere vor rămâne în cazul original, iar altele vor fi convertite în litere mici. Adică, literele care vor fi convertite în litere mici sunt determinate aleatoriu. Dacă trebuie să setați atât valorile majuscule, cât și cele inferioare la întâmplare, există un convertor de caz aleatoriu disponibil.

Acum Puteți converti textul în litere mici online, fără a recurge la utilizarea programelor de conversie specializate sau a editorilor de text. Traducerea Online a textului în litere mici vă economisește timp, deoarece convertorul nostru toolover își face treaba aproape instantaneu. Aici veți găsi un convertor de mod text de sus în jos. Convertorul nostru de retragere caps este disponibil non-stop pe această pagină. Oricine poate folosi convertorul de anulare capslock complet gratuit. Convertorul de litere mari la mici funcționează online și este disponibil pentru utilizatorii oricărui dispozitiv: computer, tabletă sau smartphone. Conversia literelor majuscule în litere mici se efectuează instantaneu, direct în fereastra browserului, fără a fi nevoie să instalați componente suplimentare. Nu este necesară instalarea pentru această conversie. Convertiți texte mici sau mari în modul minuscule.

Dispozitivul de reducere a carcasei este conceput pentru a reduce dimensiunea vizibilă a literelor din text, transformându-le de la mare la mic (de la majuscule la minuscule, majuscule la majuscule). Puteți converti întregul text sau caracterele individuale selectate în litere mici: prima literă a fiecărei propoziții în litere mici (eliminarea literelor majuscule), prima literă a fiecărui cuvânt în litere mici, o literă aleatorie în litere mici.

Acest instrument de text este uneori numit Capslock Remover, adică un convertor de anulare a efectului capslock. Puteți face rapid un caz minim pentru orice text, această opțiune este utilă pentru corecții sau editări editoriale. Versiunea online funcționează similar cu programul corector pentru corectarea cazului caracterelor. Dacă ați introdus textul într-un caz greșit, folosind neutralizatorul de caz, puteți corecta rapid situația. Textul pentru corectarea cazului de caractere trebuie introdus în câmpul superior.

Un instrument pentru moderatori, puteți corecta rapid textul introdus de caps, puteți converti caps în obișnuit. Pentru cei cărora le place să folosească multe capace. Un dispozitiv de reducere a carcasei care înlocuiește toate caracterele majuscule cu cele similare cu litere mici. Un neutralizator de capace de text foarte rapid. Puteți seta setările corectând totul, cu excepția celor majuscule. Folosim un convertor pentru a ajusta postările utilizatorilor pe forum în timpul moderării. Utilizatorilor le place să scrie majuscule, dar nu există nicio funcție încorporată pentru Conversia, anularea sau ștergerea capacelor. Tot textul mare devine imediat mic. Textul convertit arată la fel pe toate dispozitivele. Nu există nicio legătură cu dispozitivul sau sistemul de operare. Corectorul de caz corectează cazul de caractere setat incorect al textului. Am tradus rapid toate literele mari în majuscule mici. Puteți aduce rapid textul la standardele general acceptate.