Texte online gratuite cu majuscule convertor

Home → Tools
Acest instrument online gratuit vă ajută să convertiţi toate text litere mici pentru a este echivalent majuscule. Totul simboluri în text după modificarea a devenit litere majuscule (sau aşa-numitele litere mari). Exemplu de conversie la majuscule: exemplu de text. Dacă nu este posibilă o astfel de conversie, scrisoarea este neschimbată (depinde de alfabet). Conversie la majuscule disponibile numai pentru litere, renunțare la simboluri și numere de punctuație. Imediat conversia la litere mari în browser-ul dumneavoastră.
Lipire text de convertit:
 toate scrisorile  scrisori aleatoare
 prima literă toate cuvintele  prima literă toate frazele
Converting ...
Rezultatul conversiei:

Instrumentul de modificare a textului în browserul web

Utilizaţi instrumentul nostru de text online gratuit pentru a converti toate literele textului de la litere mici la majuscule. După scrierea cu majuscule, textul tradus va fi evidenţiat. Mai jos sunt paşii cu privire la modul de a face acest lucru în instrumentul nostru de conversie de caz gratuit.

Selectaţi textul pentru care doriţi să schimbaţi cazul în modul superior, copiaţi-l în clipboard şi lipiţi în zona de text sursă.

Înainte de conversia textului la litere mari, puteţi selecta opţiunea corespunzătoare din lista de valori. De exemplu, dacă doriţi să traducă toate literele majuscule (pentru a valorifica toate literele), selectaţi toate simbolurile opţiune. Dacă doriţi să schimbaţi în majuscule text aleatoare de simboluri, selectaţi întâmplător opţiune (randomize majuscule efect).

toate literele — pentru a valorifica toate literele.
prima literă totul cuvânt — pentru a valorifica prima literă a fiecărui cuvânt.
prima literă totul teză — pentru a valorifica prima literă din fiecare teză (caz teză).
întâmplător — pentru a valorifica literele aleatoare de text (Random case).

Faceţi clic pe butonul converti pentru a executa procesul de conversie.

Textul convertit va fi inserat în zona rezultat text şi evidenţiată pentru următoarea utilizare.

Schimbarea cazului de text

Aveţi posibilitatea să modificaţi cazul (sau capitalizarea) oricărui document în modul superior. Pentru a modifica cazul textului selectat sau al unui document pe un PC, un smartphone, o tabletă, aveți posibilitatea să utilizați următoarele metode.

Schimbarea de caz la superior pe un PC de tastatură tastând

Cu tastarea de text de la tastatură registrul superior al simbolurilor (majuscule) pot fi obţinute apăsând tasta Shift sau după activarea Caps Lock Mode. Când Caps Lock mode activat, totul tastat caractere de la tastatură va fi în caz mare sau mai mare, până când apăsaţi tasta CapsLock din nou.

Multe procesoare Word şi text, limbaje de programare şi de scriptare au comenzi sau funcţii speciale pentru a converti date, texte sau variabile în majuscule.

Transforma cazul pe un smartphone sau o tabletă

Pe smartphone-uri şi tablete tastaturi nu există nici o Caps Lock cheie sau Shift cheie. Pentru a valorifica o literă pe aceste dispozitive, apăsați pe săgeata în sus de pe tastatura vizuală și apoi pe litera pe care doriți să o capitalizați.

Există, de asemenea, unele software-ul, plug-in sau module care acceptă capacitatea de a schimba cazul de text care a fost deja tastat.

De a converti text la litere mari online

Pentru a converti textul în cazul registrului superior este posibil cu ajutorul convertorilor speciali, editorilor de text sau serviciilor online. Conversia pe web a simbolurilor în registrul superior (CapsLock online) poate fi realizată pe această pagină cu ajutorul browserului de internet al computerului, tabletei sau smartphone-ului. Procesul de conversie a registrelor de text apare în toate pentru pereche de secunde.

Conversia orice texte pentru a majuscule online gratuit

Free online simboluri Traducator de la litere mici la litere mari. Mare chars generator de text pentru orice document, fără a instala software-ul plus sau module (nici o instalare necesară). Conversie rapidă text la simboluri mari. Când tastați text de la tastatură, puteți obține caractere majuscule ținând apăsată tasta Shift sau activând modul Caps Lock. Această opțiune pentru activarea literelor majuscule este setată implicit pe majoritatea sistemelor informatice (excepții în funcție de localizare, Setări regionale și standarde). Alegerea Registrului a venit la noi din vremea mașinilor de scris, care au fost folosite pentru a crea documente tipărite în era pre-computer. Aproape toate mașinile de scris aveau două registre, unul mare și unul inferior, care erau comutate printr-un buton special. Cazul mare a fost folosit pentru titluri, cuvinte care trebuiau evidențiate și pur și simplu introducerea literelor mari. Litere mici a fost folosit pentru a introduce caracterele rămase.

O cheie specială a fost folosită pentru a comuta Registrul. Tasta Shift este denumită informal «butonul de traducere a cazului» sau «tasta de selectare a cazului». Butonul a dus la o schimbare verticală a ciocanului cu litera, care a lovit hârtia. Pentru prima dată, acest lucru a fost implementat în anii 1870 și apoi a început să fie folosit peste tot: mai multe litere de diferite dimensiuni sau stiluri puteau fi așezate simultan pe ciocan (italice, gotice, puternice, clare). Caps Lock Key — «cheie de blocare a registrului», care a fixat de fapt tasta de traducere a registrului în poziția apăsată.

Deoarece nu au fost adoptate standarde clare, au existat diferite variații ale comutării și fixării cazului de introducere a literelor. Fie Butonul a fost fixat, fie a fost adăugat altul, ceea ce v-a permis să comutați carcasa o dată pentru a introduce un caracter. După introducerea unei litere, majusculele au trecut automat la minuscule, în timp ce butonul a făcut clic singur. De-a lungul timpului, toate acestea s-au mutat în sfera computerului și astăzi sunt prezentate sub forma unei tastaturi familiare. Pe o tastatură clasică a computerului, cazul introducerii literelor este setat de modul Caps Lock (modul este activat și anulat prin apăsarea butonului corespunzător de pe tastatură, modurile sunt comutate secvențial), dacă este activat, se va folosi majuscule. Tasta Shift vă permite să suprascrieți sau să anulați scurt acest mod ținând-o apăsată în timp ce tastați un caracter. Dacă modul Caps Lock nu este activat, țineți apăsată tasta Shift pentru a introduce litere mari. Acest lucru se aplică atunci când introduceți caractere individuale pe care doriți să le introduceți cu majuscule.

În majoritatea editorilor de text, funcția de traducere în majuscule în forma sa directă nu este practic prezentată. În ciuda cererii pentru această funcție, în majoritatea cazurilor nu veți găsi un astfel de buton «Traduceți în majuscule», chiar și în procesoare de text specializate pentru programatori, tipografi și jurnaliști... Din ceea ce puteți găsi, aceasta este funcția de a seta automat o literă mare la începutul unei propoziții. Și într-un editor de text de tip Word, puteți crea un stil de afișare pentru orice bucată de text cu setările «majuscule», dar nu veți converti direct textul în majuscule. Dacă copiați un astfel de text într-un alt editor de text, stilurile de afișare selectate se vor pierde cel mai probabil.

Corectarea cazului unui text online

Este o situație obișnuită pe care au întâlnit-o toți cei care au tastat texte în editor cel puțin o dată. Ce ar trebui să fac dacă am tastat textul cu litere mici, dar a fost necesar să le folosesc pe cele mari? Acum refaceți totul, porniți capacele și tastați din nou literele. Și dacă există o mulțime de Litere, sarcina de a înlocui literele cu cele mari devine foarte consumatoare de timp. Cum traduc automat textul în majuscule? În ciuda importanței acestei caracteristici la editarea textelor, majoritatea editorilor de text nu au funcția de conversie a cazului sau este implementată în așa fel încât este aproape imposibil să o utilizați. Folosiți traducătorul nostru online gratuit de caz (capser online) pentru majuscule și obțineți textul cu litere mari în câteva secunde. Sistemul va înlocui toate literele mici cu cele mari în modul instant.

Instrument de traducere a cazurilor de Text online

Text online cu majuscule onverter pe această pagină vă va ajuta să măriți cazul sau dimensiunea textului în modul online, să traduceți literele casei de marcat inferioare în cea superioară. Setați textul în modul online caps lock cu un simplu clic pe un buton, comutând toate literele textului în modul Superior. Convertorul nostru cu majuscule sau traducătorul de caractere va înlocui instantaneu literele mici cu cele mari din text. Necesitatea de a ridica Registrul? Doriți să măriți literele textului? Apoi ați ajuns la pagina corectă. Conform informațiilor noastre, funcția de conversie a registrului este foarte populară în rândul utilizatorilor. În mod tradițional, astfel de instrumente sunt oferite ca program, dar avem o versiune a convertorului de registru superior pentru browser. Îl puteți folosi pe orice computer, tabletă sau dispozitiv mobil cu orice sistem de operare. Creșterea cazului este posibilă pentru scrisori în orice limbă. Dacă există deja litere mari în text, acestea vor rămâne neschimbate atunci când se utilizează o lupă de caz. Toate literele mici vor deveni mari după ce faceți clic pe buton. Cu alte cuvinte, toate literele mici pot fi înlocuite automat cu majuscule.

Modificați Capitalizarea sau cazul textului online

Puteți schimba cazul (sau scrierea cu majuscule) a textului selectat în modul superior într-un document any făcând clic pe un singur buton. Pentru a schimba cazul textului selectat sau al unui document de la mic la mare pe un computer, smartphone, tabletă, puteți utiliza următoarele metode. Traducerea Online a tuturor caracterelor text în majuscule poate fi efectuată pe această pagină utilizând browserul de Internet al computerului, tabletei sau smartphone-ului. Puteți face textul cu litere mari, în orice moment, deoarece serviciul uptime toate 24 de ore. Procesul de conversie a carcasei textului în modul Superior durează doar câteva secunde.

Cum se convertește textul în litere mari online

Conversia textului (transferul caracterelor) în cazul registrului superior este posibilă cu ajutorul programului special-convertoare, editori de text sau servicii online. Conversia bazată pe web a simbolurilor în registrul superior (caps lok online) poate fi efectuată pe această pagină cu ajutorul browserului de Internet al computerului, tabletei sau Smartphone-ului. Procesul de conversie a registrelor de text are loc în toate pentru perechea de secunde. Puteți utiliza acest convertor online, de asemenea, pentru corectarea locale.