Prost online oblikuje besedilo pretvornik

Home → Tools
Uporabite ta pretvornik za pretvarjanje vseh simbolov besedila v katerem koli jeziku v male črke. Po pretvorbi se vse velike črke prenesejo v majhno (primer besedila v malih črkah). Posebni simboli, vrzeli, znaki ločila, in tudi število med pretvorbo iz zgornjega registra v spodnji bo ohranil konstante. Če je v besedilnih nalogov v male črke, ki se srečujejo, po pretvorbi bodo tudi ostali brez sprememb.
Prilepite besedilo pretvoriti:
 vse simbole  Random simboli
Converting ...
Rezultat pretvorbe v male črke:


Za izvedbo pretvorbe simbolov besedila na male črke je mogoče s pomočjo posebnih pretvornikov. To je na noben način ni potrebno za to, da se vzpostavi malih pretvornik v obliki programa. Sodobna metode omogočajo, da se pretvorba besedila v male črke v oknu brskalnika vaše digitalne enote. Converter (pretvornik za preklic kapsa) vam bo prihranilo maso časa in sil. Nadomestitev z velikimi tiskanimi črkami v spletni obliki.

Male črke online-pretvornik iz na tej strani-uporabno orodje, ki vam lahko dokaže, koristno z urejanjem (popravljanje) besedil. Pretvorba simbolov besedila v male črke (mala črka) se izvaja praktično takoj. Oblikovanje besedila s to operacijo ostane. Številke in znaki za ločila koncepta "register" nimajo; Zato se ne spreminjajo med pretvorbo v male črke. Treba je upoštevati, da v nekaterih jezikih imajo ločene črke velike razlike v zamisli v velikih in malih črkah ter izgledajo kot ločene, niso povezane z drugimi črkami.

Zdaj lahko pretvorite besedilo v male črke na spletu, ne da bi se prikazovati na uporabo specializiranih program-pretvorniki ali text editors. To prost online-mali-prevajalec besedila economizes vaš čas. Na tej strani boste našli pretvornik zgornjega režima besedila v spodnjem (pretvornik za odstranjevanje kapsa, pretvornik za preklic kapsloka) ali pretvornik velikih črk v majhne (zgornji cashbox velikih črk v nižje majhne). Pretvorba se izvaja takoj, neposredno v oknu brskalnika brez potrebe po namestitvi dodatkov.

Na tipkovnici računalnika v večini primerov je mali simboli so vključeni v po-molk. Za prisilni začetek (ali izklop režima zgornjega registra, izklop režima CAPS LOCK) je treba končati žetev ključ od Caps Lock (svetilka režima uvedbe velikih črk v zgornjo z desno do kota t On tipkovnico nad NUM pad, da bo šel ven) ali za uvedbo simbolov, ohranjanje premik. Trenutna pretvorba velikih simbolov na majhne je možna v avtomatskem režimu s posebnim pretvornikom simbolov.