Prost online oblikuje besedilo pretvornik

Home → Tools
Uporabite ta pretvornik za pretvarjanje vseh simbolov besedila v katerem koli jeziku v male črke. Po pretvorbi se vse velike črke prenesejo v majhno (primer besedila v malih črkah). Posebni simboli, vrzeli, znaki ločila, in tudi število med pretvorbo iz zgornjega registra v spodnji bo ohranil konstante. Če je v besedilnih nalogov v male črke, ki se srečujejo, po pretvorbi bodo tudi ostali brez sprememb.
Prilepite besedilo pretvoriti:
 vse simbole  Random simboli
Converting ...
Rezultat pretvorbe v male črke:


Za izvedbo pretvorbe simbolov besedila na male črke je mogoče s pomočjo posebnih pretvornikov. To je na noben način ni potrebno za to, da se vzpostavi malih pretvornik v obliki programa. Sodobna metode omogočajo, da se pretvorba besedila v male črke v oknu brskalnika vaše digitalne enote. Converter (pretvornik za preklic kapsa) vam bo prihranilo maso časa in sil. Nadomestitev z velikimi tiskanimi črkami v spletni obliki.

Male črke online-pretvornik iz na tej strani-uporabno orodje, ki vam lahko dokaže, koristno z urejanjem (popravljanje) besedil. Pretvorba simbolov besedila v male črke (mala črka) se izvaja praktično takoj. Oblikovanje besedila s to operacijo ostane. Številke in znaki za ločila koncepta "register" nimajo; Zato se ne spreminjajo med pretvorbo v male črke. Treba je upoštevati, da v nekaterih jezikih imajo ločene črke velike razlike v zamisli v velikih in malih črkah ter izgledajo kot ločene, niso povezane z drugimi črkami.

Zdaj lahko pretvorite besedilo v male črke na spletu, ne da bi se prikazovati na uporabo specializiranih program-pretvorniki ali text editors. To prost online-mali-prevajalec besedila economizes vaš čas. Na tej strani boste našli pretvornik zgornjega režima besedila v spodnjem (pretvornik za odstranjevanje kapsa, pretvornik za preklic kapsloka) ali pretvornik velikih črk v majhne (zgornji cashbox velikih črk v nižje majhne). Pretvorba se izvaja takoj, neposredno v oknu brskalnika brez potrebe po namestitvi dodatkov.

Na tipkovnici računalnika v večini primerov je mali simboli so vključeni v po-molk. Za prisilni začetek (ali izklop režima zgornjega registra, izklop režima CAPS LOCK) je treba končati žetev ključ od Caps Lock (svetilka režima uvedbe velikih črk v zgornjo z desno do kota t On tipkovnico nad NUM pad, da bo šel ven) ali za uvedbo simbolov, ohranjanje premik. Trenutna pretvorba velikih simbolov na majhne je možna v avtomatskem režimu s posebnim pretvornikom simbolov.

Razpoložljive možnosti za izbiro: Ta mali spletni pretvornik-uporabno orodje, ki vam lahko pomaga pri urejanju (popravljanju) vseh besedil. Pretvorba simbolov besedila iz katerega koli primera v male črke se izvede praktično takoj. Oblikovanje besedila s to operacijo ostane. Številke in znaki ločil koncepta «register» nimajo; zato se med pretvorbo v lovercase ne spremenijo. Upoštevati je treba, da imajo v nekaterih jezikih ločene črke pomembne razlike v ideji v velikih in malih črkah in izgledajo kot ločene, ki niso povezane med seboj črke.

To brezplačno orodje lahko uporabite za prevajanje vseh znakov besedila v katerem koli jeziku v način majhnih črk. Vsaka velika črka zaradi pretvorbe bo postala majhna. Vrsta popravka primera je odvisna od izbranih možnosti, trenutni način je označen in označen z barvo. Če želite izbrati ali spremeniti način, samo kliknite želenega. Naši uporabniki to orodje pogosto imenujejo ponastavitelj primerov. Dejansko prekliče način vnosa zgornjega besedila in privzeto nastavi začetno raven velikih črk, najnižjo. Poljubno besedilo lahko prilagodite v takojšnjem načinu in tako prihranite čas. Popravite napačen register na pravilen z našim minimalizatorjem registra.

Kako pretvorim besedilo v male črke

Večina računalniških tipkovnic ima privzeto omogočene male črke. Če ga želite prisilno vklopiti (ali onemogočiti način velikih črk / onemogočiti način Caps), pritisnite tipko Caps Lock (lučka Caps Lock mode v zgornjem desnem kotu tipkovnice nad ploščico Num bo ugasnila). Obstaja še en način, ki je primeren za kratkotrajno aktiviranje načina vnosa male črke-vnesite znake, medtem ko držite gumb Shift. Takojšnja pretvorba kapic v vzvratno je možna v samodejnem načinu s posebnim pretvornikom spodnjega registra znakov. Prej so bila takšna orodja na voljo le kot specializirani programi in dodatki. Tudi v zmogljivih urejevalnikih besedil in pisarniških paketih verjetno ne boste našli možnosti prevajanja črk iz enega znaka v drugega. Kljub nenehni potrebi po tej funkciji je razvijalci iz nekega razloga niso dodali v svojo programsko opremo. In samo v zapletenih in profesionalnih urejevalnikih besedil za kodirnike in programerje lahko najdete funkcijo pretvornika znakov. Na tej strani lahko besedilo prevedete v spodnji semester na spletu, ne da bi se zatekli k potrebi po specializirani programski opremi. Naš pretvornik malih črk vam bo pomagal hitro popraviti pogosto pojavljajočo se situacijo: «besedilo ste vtipkali v načinu velikih črk, vendar bi ga morali vtipkati z malimi črkami».

Ta pretvornik registra rešuje naslednje težave in težave, ki se pogosto pojavljajo uporabnikom interneta pri delu z besedilom: kaj naj storim, če sem besedilo vtipkal z velikimi črkami? Kako prekličem Caps, ko jih vnesem? Kje lahko odstranim Besedilni način Caps? Kako lahko zmanjšam primer besedila? Kako pretvorim vse črke v besedilu iz velikih v majhne? Kako prekličem vnos velikih črk za celotno besedilo?

Naš pretvornik je lahko uporaben za urejanje besedilnih sporočil, kadar se uporabniki interneta pogosto zatečejo k omejitvam in potrebujejo hitro urejanje. Mnogi uporabniki interneta vnesejo besedilo z očitno napačnimi velikimi črkami, poskušajo povečati učinek in nanj opozoriti. Z našim orodjem za zmanjšanje primerov lahko takoj popravite situacijo in uredite besedilo.

Kako pretvoriti besedilo v majhne črke v spletu

Uporabite lahko kateri koli besedilni procesor, dodatne vtičnike ali ta brezplačna orodja za pretvorbo. Ročno prevajanje črke je precej dolgočasen postopek, zato priporočamo uporabo avtomatiziranih orodij za velika besedila. Pretvornika malih črk ni treba namestiti kot program. Sodobne tehnologije vam omogočajo pretvorbo v male črke neposredno v oknu brskalnika vaše naprave. Pretvornik malih črk (caps cancellation converter) vam bo prihranil veliko časa in truda. Zamenjava velikih črk z njihovimi majhnimi ekvivalenti ali zmanjšanje velike črke je na voljo na spletu. Besedilo lahko naredite z majhnimi črkami na tej strani z orodjem Case Corrector.

Spletni pretvornik besedila z malimi črkami, ki je na voljo na tej strani, je uporabno orodje, ki vam je lahko koristno pri urejanju besedil. Pretvorba besedilnih znakov v spodnji register je skoraj trenutna. Če je mogoče, se oblikovanje besedila med to operacijo ohrani. Številke in ločila nimajo pojma «primer», zato se pri pretvorbi v male črke ne spremenijo. Upoštevajte, da se v nekaterih jezikih posamezne črke bistveno razlikujejo v velikih in malih črkah in se pojavljajo kot ločene, nepovezane črke. Obstajajo tudi nekateri znaki, ki imajo navzven enako predstavitev v obeh registrih, vendar se štejejo za različne in imajo različne kode.

Če v nastavitvah pretvornika izberete možnost «naključne črke», bo le del črk, izbranih poljubno, pretvorjen v male črke. Rezultat je zanimiv učinek, ko bodo nekatere črke ostale v prvotnem primeru, nekatere pa bodo pretvorjene v male črke. To pomeni, da se črke, ki bodo pretvorjene v majhne črke, določijo naključno. Če morate naključno nastaviti velike in male vrednosti, je na voljo pretvornik naključnih primerov.

Zdaj lahko besedilo pretvorite v male črke v spletu, ne da bi se zatekli k uporabi specializiranih pretvorniških programov ali urejevalnikov besedil. Spletno prevajanje besedila v male črke vam prihrani čas, saj naš pretvornik toolover svoje delo opravi skoraj v trenutku. Tu boste našli pretvornik besedilnega načina od zgoraj navzdol. Naš Caps umik pretvornik je na voljo štiriindvajset ur na dan na tej strani. Vsakdo lahko popolnoma brezplačno uporablja pretvornik za preklic capslock. Pretvornik velikih in malih črk deluje na spletu in je na voljo uporabnikom katere koli naprave: računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Pretvorba velikih črk v male črke se izvede takoj, neposredno v oknu brskalnika, brez potrebe po namestitvi dodatnih komponent. Za to pretvorbo ni potrebna namestitev. Pretvorite majhna ali velika besedila v način malih črk.

Naprava za zmanjševanje velikih črk je zasnovana tako, da zmanjša vidno velikost črk v besedilu in jih spremeni iz velikih v majhne (iz velikih v male, velike v velike). Celotno besedilo ali izbrane posamezne znake lahko pretvorite v male črke: prva črka vsakega stavka v male črke (odstranjevanje velikih črk), prva črka vsake besede v male črke, naključna črka v male črke.

To besedilno orodje se včasih imenuje odstranjevalec Capslock, to je pretvornik za preklic učinka capslock. Hitro lahko naredite minimalni primer za katero koli besedilo, Ta možnost je uporabna za popravke ali uredniške spremembe. Spletna različica deluje podobno kot lektorski program za popravljanje primera znakov. Če ste besedilo vnesli v napačnem primeru, lahko z nevtralizatorjem primera hitro popravite situacijo. V zgornje polje je treba vnesti besedilo za popravljanje črke.

Orodje za moderatorje, lahko hitro popravite besedilo, ki ga vnesejo velike črke, pretvorite velike črke v običajne. Za tiste, ki radi uporabljajo veliko kapic. Naprava za zmanjševanje velikih črk, ki nadomešča vse velike črke s podobnimi z malimi črkami.

Zelo hiter nevtralizator besedilnih kapic. Nastavitve lahko nastavite tako, da popravite vse, razen velikih. Pretvornik uporabljamo za prilagajanje objav uporabnikov na forumu med moderiranjem. Uporabniki radi pišejo velike črke, vendar ni vgrajene funkcije za pretvorbo, preklic ali brisanje velikih črk. Vse veliko besedilo takoj postane majhno. Pretvorjeno besedilo je na vseh napravah videti enako. Na napravo ali operacijski sistem ni vezave. Korektor primera popravi napačno nastavljeno črko besedila. Vse velike črke sem hitro prevedel v majhne velike črke. Besedilo lahko hitro pripeljete do splošno sprejetih standardov.