Free online besedil veliki pretvornik

Home → Tools
To brezplačno spletno orodje vam pomaga pretvoriti vse male črke besedila, da je velika ekvivalent. Vse simboli v besedilu po spreminjanju postal začetnice črk (ali tako imenovane velike črke). Primer pretvorbe v velike črke: primer besedilo. Če takšna pretvorba ni možna, je črka nespremenjena (odvisno od abecede). Pretvorba v velike črke, ki so na voljo samo za črke, zavrzite ločilne simbole in številke. Takoj pretvorbo v velike črke v vašem brskalniku.
Prilepiti besedilo v pretvarjanje:
 vsa pisma  naključne črke
 prva črka vse besede  prva črka vseh stavkov
Converting ...
Rezultat pretvorbe:


Orodje za spreminjanje besedila v spletnem brskalniku

Uporabite našo brezplačno spletno orodje za besedilo, da pretvorite vsa pisma z malimi črkami v velike črke. Čez proces kapitalizacije prevedeno besedilo bo poudarjeno. Spodaj ste lestev naprej kako uganjati to v svoj prost skrinja spreobrnitev orodje.

Izberite besedilo, za katerega želite spremeniti zadevo v zgornji način, ga kopirajte v odložišče in prilepite v področje izvornih besedil.

Pred pretvorbo besedila v velike črke lahko izberete ustrezno možnost s seznama vrednosti. Če želite na primer prevesti vsa pisma v velike črke (da bi izkoristili vse črke), izberite možnost "vsi simboli". Če želite spremeniti v simbole velikih naključnih besedil, izberite možnost "naključna pisma" opcija (randomizirani kapital učinek).

vsa pisma — izkoristite vse črke.
prvo črko vse besede — izkoristite prvo črko vsake besede.
prva črka vse stavek — da bi izkoristili prvo črko vsakega stavka (stavek).
naključna pisma — izkoristite naključne črke besedila (naključni primer).

Če želite zagnati pretvorbeni postopek, kliknite gumb Pretvoriti "spremeni zadevo".

Pretvorjeno besedilo bo vstavljeno v "besedilo rezultata" in označeno za naslednjo uporabo.

Spreminjate primer besedila

V zgornji način lahko spremenite primer (ali velike začetnice) katerega koli dokumenta. Če želite spremeniti primer izbranega besedila ali dokumenta v računalniku, pametni telefon, tablični računalnik, lahko uporabite naslednje metode.

Spreminjanje primera v zgornji del na računalniku s tipkovnico tipkanje

S tipizacijo od tekst s tipke vrhnji register od symbols (Velika stvar) moči obstati doseči ceno z nujen Shift zakleniti ali čez usposobiti od Caps Lock način. Čas Caps Lock način usposobiti, vse natipkan znak s tipke hoteti obstati v velik ali večji skrinja do vi časnikarstvo Caps Lock popek še. Ne morete spremeniti primer že vnesli chars, samo lahko izbrišete svoje in ponovno vnesite v pravem primeru.

Mnogi predelovalci Worda in besedila, programski in skriptni jeziki imajo posebne ukaze ali funkcije za pretvarjanje podatkov, besedila ali spremenljivke v velike črke.

Spremenite primer na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku

Naprej Smartphones ter tableta klaviatura je ne Caps Lock zakleniti ali Shift zakleniti. Če želite izkoristiti črko na teh napravah, pritisnite puščico gor na zaslonski tipkovnici in nato črko, ki jo želite izkoristiti.

Obstaja tudi nekaj programske opreme, plugin ali modulov, ki podpirajo možnost, da spremenite primer besedila, ki je že bil natipkan.

Pretvorite vsa besedila v velike črke na spletu brezplačno

Free online simboli prevajalec iz malih črk na velike črke. Velik znak tekst generator zakaj poljuben listina če ne napeljati poleg software ali merska enota (ne poljuben umestitev zahtevati). Hitro pretvorbo besedila v velike simbole.

Kako pretvoriti besedilo na velike črke online

Če želite pretvoriti besedilo v zgornji register primeru je mogoče s pomočjo posebnih pretvorniki, urejevalniki besedila ali spletne storitve. Web-Based pretvorba simbolov v zgornji register (CapsLock online) se lahko izvajajo na tej strani s pomočjo internetnega brskalnika računalnika, tablet ali Smartphone. Proces pretvorbe besedilnih registrov se pojavlja v vseh sekundah. Ko tipkate besedilo s tipkovnice, lahko dobite velike črke, tako da držite tipko Shift ali omogočite način Caps Lock. Ta možnost za omogočanje velikih črk je privzeto nastavljena v večini računalniških sistemov (izjeme so odvisne od lokacije, regionalnih nastavitev in standardov). Izbira registra je prišla k nam iz časa pisalnih strojev, ki so bili uporabljeni za ustvarjanje tiskanih dokumentov v predračunalniški dobi. Skoraj vsi pisalni stroji so imeli dva registra, velikega in spodnjega, ki sta se preklapljala s posebnim gumbom. Velika črka je bila uporabljena za naslove, besede, ki jih je bilo treba poudariti, in preprosto vnašanje velikih črk. Za vnos preostalih znakov so uporabili majhne črke.

Za preklop registra je bil uporabljen poseben ključ. Tipka Shift se neformalno imenuje «gumb za prevajanje primerov» ali «tipka za izbiro primerov». Gumb je pripeljal do navpičnega premika kladiva s črko, ki je udarila v papir. Prvič je bilo to izvedeno v 1870-ih, nato pa se je začelo uporabljati povsod: na kladivo je bilo mogoče namestiti več črk različnih velikosti ali stilov hkrati (ležeče, Gotsko, močno, hrustljavo). Tipka Caps Lock, «Tipka za zaklepanje registra», ki je dejansko pritrdila tipko za prevajanje registra v pritisnjenem položaju.

Ker niso bili sprejeti jasni standardi, so bile različne različice zamenjave in določitve primera vnosa črk. Gumb je bil popravljen ali pa je bil dodan drug, kar vam je omogočilo, da enkrat preklopite primer, da vnesete en znak. Po vnosu črke se je velika črka samodejno preklopila na malo črko, medtem ko je gumb kliknil sam. Sčasoma se je vse to preselilo v računalniško sfero in danes je predstavljeno v obliki znane tipkovnice. Na klasični računalniški tipkovnici je primer vnosa črk nastavljen z načinom Caps Lock (način se aktivira in prekliče s pritiskom na ustrezen gumb na tipkovnici, načini se preklapljajo zaporedno), če je aktiviran, bo uporabljena velika črka. Tipka Shift vam omogoča, da ta način na kratko preglasite ali prekličete tako, da ga med tipkanjem znaka držite pritisnjeno. Če Način Caps Lock ni aktiviran, pridržite tipko Shift, da vnesete velike črke. To velja pri vnosu posameznih znakov, ki jih želite vnesti z velikimi črkami.

V večini urejevalnikov besedil funkcija prevajanja v velike črke v neposredni obliki praktično ni predstavljena. Kljub povpraševanju po tej funkciji v večini primerov takšnega gumba «Prevedi v velike črke» ne boste našli niti v specializiranih urejevalnikih besedil za programerje, tipkarje in novinarje. Glede na to, kar lahko najdete, je to funkcija samodejnega nastavljanja velike črke na začetku stavka. V urejevalniku besedil besedilnega tipa lahko ustvarite slog prikaza za kateri koli del besedila z nastavitvami «velike črke», vendar besedila ne boste neposredno pretvorili v velike črke. Če takšno besedilo kopirate v drug urejevalnik besedil, bodo izbrani slogi prikaza najverjetneje izgubljeni.

Popravek Primera besedila na spletu

Je pogosta situacija, s katero se je srečal vsak, ki je vsaj enkrat vtipkal besedila v urejevalnik. Kaj naj storim, če sem besedilo vtipkal z majhnimi črkami, vendar je bilo treba uporabiti velike? Zdaj ponovite vse, vklopite Kape in znova vnesite črke. In če je črk veliko, postane naloga zamenjave črk z velikimi zelo zamudna. Kako samodejno prevedem besedilo v velike črke? Kljub pomembnosti te funkcije pri urejanju besedil večina urejevalnikov besedil nima funkcije pretvorbe velikih in malih črk ali pa je izvedena tako, da je skoraj nemogoče uporabiti. Preprosto uporabite naš brezplačni spletni prevajalec primerov (online capser) spletni prevajalec za velike črke in v nekaj sekundah dobite besedilo z velikimi črkami. Sistem bo v takojšnjem načinu zamenjal vse male črke z velikimi.

Orodje za prevajanje besedilnih primerov na spletu

Spletno besedilo z velikimi tiskanimi črkami naprejverter na tej strani vam bo pomagal povečati velikost ali velikost besedila v spletnem načinu, prevesti črke spodnje blagajne v zgornjo. Besedilo nastavite na način caps lock online s preprostim klikom gumba in preklopite vse črke besedila v zgornji način. Naš pretvornik velikih črk ali prevajalec velikih črk bo v besedilu takoj zamenjal majhne črke z velikimi. Ali je treba dvigniti register? Ali želite povečati črke besedila? Potem ste prišli na pravo stran. Po naših informacijah je funkcija pretvorbe registra zelo priljubljena med uporabniki. Tradicionalno so takšna orodja na voljo kot program, vendar imamo različico pretvornika zgornjega registra za brskalnik. Uporabite ga lahko v katerem koli računalniku, tabličnem računalniku ali mobilni napravi s katerim koli operacijskim sistemom. Povečanje primera je možno za črke v katerem koli jeziku. Če so v besedilu že velike črke, bodo pri uporabi Lupe ostale nespremenjene. Vse majhne črke bodo po kliku na gumb postale velike. Z drugimi besedami, vse male črke je mogoče samodejno zamenjati z velikimi.

Spremenite veliko začetnico ali velikost besedila v spletu

S klikom na en sam gumb lahko spremenite velikost (ali veliko začetnico) izbranega besedila v zgornji način v katerem koli dokumentu. Če želite spremeniti velikost izbranega besedila ali dokumenta iz majhnega v Velikega v računalniku, pametnem telefonu, tabličnem računalniku, lahko uporabite naslednje metode. Spletni prevod vseh besedilnih znakov v velike črke lahko na tej strani izvedete z uporabo internetnega brskalnika vašega računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Besedilo lahko kadar koli naredite z velikimi črkami, ker Storitev deluje vseh 24 ur. Postopek pretvorbe besedilne črke v način uppe fir traja le nekaj sekund.

Kako pretvoriti besedilo v velike črke v spletu

Za pretvorbo besedila (prenos znakov) v zgornji register je mogoče s pomočjo posebnega programa-pretvornikov, urejevalnikov besedil ali spletnih storitev. Spletna pretvorba simbolov v zgornji register (caps lok online) se lahko izvede na tej strani s pomočjo internetnega brskalnika vašega računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Postopek pretvorbe registrov besedila se pojavi v vseh za par sekund. Ta spletni pretvornik lahko uporabite tudi za popravljanje jezika.