Ilmainen online pienellä kirjoitetun tekstin muunnin

Home → Tools
Käyttää tätä muunninta muuntaa kaikki symbolit kieleksi pieniä. Muuntamisen jälkeen isoilla kirjaimilla siirtyy pieniksi (esimerkiksi tekstin kirjaimin). Erikoismerkkejä, aukkoja, välimerkit ja joukko aikana muuntaminen Ylärekisterin osaksi alempi pidetään vakioita. Jos tekstissä optio kirjaimin, muuntamisen jälkeen ne myös jäävät ilman muutoksia.
Liittää tekstin muuntaa:
 kaikki symbolit  Random symboleja
Converting ...
:
Muunnoksen tulosta pieniksi kirjaimiksi:


Voit suorittaa muuntaminen symbolien tekstin pieniä on mahdollista tukea erityisiä muuntimet. Se ei ole mitenkään tarpeen tämän perustaa pieniä-muuntimen muodossa ohjelman. Nykyaikaiset menetelmät mahdollistavat muuntaa tekstin pienet ikkunassa selaimen oman digitaalisen yksikön kanssa. Converter (muunnin peruuttamisesta Kapsa) tallentaa sinulle massa aikaa ja voimia. Korvaaminen isoja kirjaimia niiden pieniä vastineita online-muodossa.

Ala-Case online-muunnin tällä sivulla-hyödyllinen työkalu, joka voi sinulle osoittautua hyödylliseksi editointi (korjaaminen) tekstejä. Muuntaminen symbolien tekstin pieniksi (pieni asia) tehdään käytännössä hetkessä. Tämän toiminnon tekstin muotoilu säilyy. Käsite väli merkkien numerot ja merkit "Register" eivät ole; Siksi ne eivät muutu muuntamisen aikana pieniksi kirjaimiksi. On syytä pohtia, että joillakin kielillä erilliset kirjaimet ovat merkittäviä eroja ajatus isoilla ja pienillä kirjaimilla ja näyttää erillinen, ei liity toisiinsa kirjaimia.

Nyt voit muuntaa tekstin pieniä online, ilman tulossa käynnissä käyttöön erikoistunut ohjelma-muuntimet tai tekstin käsittely ohjelmilla. Tämä ilmainen online-pienillä kirjaimilla-Kääntäjä tekstin econonizes aikaasi. Tältä sivulta löydät muuntimen ylemmän järjestelmän tekstin alempi (muunnin poistaminen Kapsa, muunnin peruuttamisesta kapsloka) tai muunnin suuraakkosin pieni (ylempi Cashbox isoilla kirjaimilla alempaan pieni). Muuntaminen tapahtuu hetkessä, suoraan ikkunaan selaimen ilman asennusta lisä osia.

Näppäimistöllä tieto koneen useimmissa tapa uksissa pieniä symboleja on sisällytetty PO-hiljaisuus. Sen pakko aloittaa (tai sammuttamalla järjestelmän ylemmän rekisterin, sammuttamisen järjestelmän Caps Lock) on tarpeen lopettaa korjuu avain Caps Lock (lamppu järjestelmän käyttöönotto suuraakkosin ylempään oikealle kulmaan ja t Hän näppäimistö edellä Num pad se menee ulos) tai ottaa käyttöön symboleja, säilyttäen Shift. Hetkellinen muuntaminen suuria symboleja pienille on mahdollista automaattinen järjestelmän erityinen muunnin symboleja.