Ilmainen online pienellä kirjoitetun tekstin muunnin

Home → Tools
Käyttää tätä muunninta muuntaa kaikki symbolit kieleksi pieniä. Muuntamisen jälkeen isoilla kirjaimilla siirtyy pieniksi (esimerkiksi tekstin kirjaimin). Erikoismerkkejä, aukkoja, välimerkit ja joukko aikana muuntaminen Ylärekisterin osaksi alempi pidetään vakioita. Jos tekstissä optio kirjaimin, muuntamisen jälkeen ne myös jäävät ilman muutoksia.
Liittää tekstin muuntaa:
 kaikki symbolit  Random symboleja
Converting ...
:
Muunnoksen tulosta pieniksi kirjaimiksi:


Voit suorittaa muuntaminen symbolien tekstin pieniä on mahdollista tukea erityisiä muuntimet. Se ei ole mitenkään tarpeen tämän perustaa pieniä-muuntimen muodossa ohjelman. Nykyaikaiset menetelmät mahdollistavat muuntaa tekstin pienet ikkunassa selaimen oman digitaalisen yksikön kanssa. Converter (muunnin peruuttamisesta Kapsa) tallentaa sinulle massa aikaa ja voimia. Korvaaminen isoja kirjaimia niiden pieniä vastineita online-muodossa.

Ala-Case online-muunnin tällä sivulla-hyödyllinen työkalu, joka voi sinulle osoittautua hyödylliseksi editointi (korjaaminen) tekstejä. Muuntaminen symbolien tekstin pieniksi (pieni asia) tehdään käytännössä hetkessä. Tämän toiminnon tekstin muotoilu säilyy. Käsite väli merkkien numerot ja merkit "Register" eivät ole; Siksi ne eivät muutu muuntamisen aikana pieniksi kirjaimiksi. On syytä pohtia, että joillakin kielillä erilliset kirjaimet ovat merkittäviä eroja ajatus isoilla ja pienillä kirjaimilla ja näyttää erillinen, ei liity toisiinsa kirjaimia.

Nyt voit muuntaa tekstin pieniä online, ilman tulossa käynnissä käyttöön erikoistunut ohjelma-muuntimet tai tekstin käsittely ohjelmilla. Tämä ilmainen online-pienillä kirjaimilla-Kääntäjä tekstin econonizes aikaasi. Tältä sivulta löydät muuntimen ylemmän järjestelmän tekstin alempi (muunnin poistaminen Kapsa, muunnin peruuttamisesta kapsloka) tai muunnin suuraakkosin pieni (ylempi Cashbox isoilla kirjaimilla alempaan pieni). Muuntaminen tapahtuu hetkessä, suoraan ikkunaan selaimen ilman asennusta lisä osia.

Näppäimistöllä tieto koneen useimmissa tapa uksissa pieniä symboleja on sisällytetty PO-hiljaisuus. Sen pakko aloittaa (tai sammuttamalla järjestelmän ylemmän rekisterin, sammuttamisen järjestelmän Caps Lock) on tarpeen lopettaa korjuu avain Caps Lock (lamppu järjestelmän käyttöönotto suuraakkosin ylempään oikealle kulmaan ja t Hän näppäimistö edellä Num pad se menee ulos) tai ottaa käyttöön symboleja, säilyttäen Shift. Hetkellinen muuntaminen suuria symboleja pienille on mahdollista automaattinen järjestelmän erityinen muunnin symboleja. Valittavissa olevat vaihtoehdot ennen kuin napsautat Muunna-painiketta: Tämä Pienaakkosin online-muunnin-hyödyllinen työkalu, joka voi auttaa sinua editointi (korjaaminen) tahansa tekstejä. Tekstisymbolien muuntaminen mistä tahansa tapauksesta pieniksi kirjaimiksi suoritetaan käytännössä välittömästi. Tekstin muotoilu tällä toiminnolla säilyy. Numeroita ja merkkejä välimerkkejä käsitteen «register» ei ole, joten ne eivät muutu muuntaminen lovercase. On otettava huomioon, että joissakin kielissä erillisillä kirjaimilla on merkittäviä eroja ideassa isoilla ja pienillä kirjaimilla ja ne näyttävät erillisiltä, toisiinsa liittymättömiltä kirjaimilta.

Voit käyttää tätä ilmaista työkalua kaikkien tekstimerkkien kääntämiseen millä tahansa kielellä pienikokoiseen tilaan. Jokainen iso kirjain muuntamisen seurauksena muuttuu pieneksi. Tapauksen korjauksen tyyppi riippuu valituista vaihtoehdoista, nykyinen tila on korostettu ja merkitty värillä. Voit valita tai muuttaa tilaa napsauttamalla haluamaasi. Käyttäjämme kutsuvat tätä työkalua usein tapauksen uudelleensijoittajaksi. Itse asiassa se peruuttaa ylemmän tekstinsyöttötilan ja asettaa oletusarvoisesti alkuperäisen asian tason, alimman. Voit säätää mitä tahansa tekstiä pikatilassa, mikä säästää aikaa. Korjaa väärä Rekisteri oikeaan register minimalizer-järjestelmällämme.

Miten voin muuntaa tekstin pieniksi kirjaimiksi

Useimmissa tietokoneen näppäimistöissä on oletusarvoisesti käytössä pienet kirjaimet. Jos haluat pakottaa sen päälle (tai poistaa isot kirjaimet käytöstä / poistaa Caps-tilan käytöstä), paina Caps Lock-näppäintä (Caps Lock-tilan valo näppäimistön oikeassa yläkulmassa Num Padin yläpuolella sammuu). On olemassa toinen tapa, joka sopii pienten kirjainten syöttötilan lyhytaikaiseen aktivointiin-Kirjoita merkkejä pitämällä Shift-painiketta painettuna. Korkkien välitön muuntaminen käänteiseksi on mahdollista automaattisessa tilassa alemman merkkirekisterin erityisellä muuntimella. Aiemmin tällaiset työkalut olivat saatavilla vain erikoistuneina ohjelmina ja lisäosina. Jopa tehokkaissa tekstieditoreissa ja toimistosarjoissa et todennäköisesti löydä kykyä kääntää kirjaimia merkkikotelosta toiseen. Huolimatta tämän ominaisuuden jatkuvasta tarpeesta, kehittäjät eivät jostain syystä lisänneet sitä ohjelmistoonsa. Ja vain monimutkaisista ja ammattimaisista tekstieditoreista koodaajille ja ohjelmoijille löydät Merkkikokonaisuuden Muunnintoiminnon. Tällä sivulla voit kääntää tekstiä alemmalle lukukaudelle verkossa turvautumatta erikoistuneiden ohjelmistojen tarpeeseen. Pienten kirjainten muuntimemme auttaa sinua korjaamaan nopeasti usein esiintyvän tilanteen: «kirjoitit tekstiä isoilla kirjaimilla, mutta sinun olisi pitänyt kirjoittaa se pienillä kirjaimilla».

Tämä rekisterimuunnin ratkaisee seuraavat ongelmat ja ongelmat, joita Internetin käyttäjille esiintyy usein tekstin kanssa työskennellessään: mitä minun pitäisi tehdä, jos kirjoitan tekstin Capsilla? Miten peruutan korkit, kun syötän ne? Mistä voin poistaa Caps text-tilan? Kuinka voin vähentää tekstin tapausta? Miten muutan kaikki tekstin kirjaimet suurista pieniin? Miten peruutan koko tekstin isojen kirjainten syöttämisen?

Muuntimemme voi olla hyödyllinen tekstiviestien muokkaamisessa, kun Internetin käyttäjät turvautuvat usein korkkeihin ja tarvitsevat nopeaa muokkausta. Monet Internetin käyttäjät syöttävät tekstiä, jossa on selvästi virheellisiä kirjainmerkkejä, yrittäen parantaa vaikutusta ja kiinnittää siihen huomiota. Tapausten vähentämistyökalumme avulla voit korjata tilanteen välittömästi ja laittaa tekstin järjestykseen.

Kuinka muuntaa teksti pieniksi kirjaimiksi verkossa

Voit käyttää mitä tahansa tekstiprosessoria, lisäyslaajennuksia tai Tätä ilmaista muuntotyökalua. Merkkikotelon kääntäminen manuaalisesti on melko työläs prosessi, joten suosittelemme käyttämään automaattisia työkaluja suurille teksteille. Pienaakkosia ei tarvitse asentaa ohjelmana. Nykyaikaisten teknologioiden avulla voit muuntaa pieniksi kirjaimiksi suoraan laitteesi selainikkunassa. Pienten kirjainten muunnin (caps cancellation converter) säästää paljon aikaa ja vaivaa. Suurten kirjainten korvaaminen pienillä vastineilla tai kotelon pienentäminen on saatavilla verkossa. Voit tehdä tekstin pienillä kirjaimilla Tällä sivulla Case Corrector-työkalulla.

Tällä sivulla oleva pienten kirjainten Online-tekstimuunnin on hyödyllinen työkalu, josta voi olla hyötyä sinulle tekstien muokkaamisessa. Tekstimerkkien muuntaminen alempaan rekisteriin tapahtuu lähes välittömästi. Jos mahdollista, tekstin muotoilu säilyy tämän toiminnon aikana. Numeroilla ja välimerkeillä ei ole «tapauksen» käsitettä, joten ne eivät muutu pieniksi kirjaimiksi muunnettaessa. Huomaa, että joissakin kielissä yksittäisillä kirjaimilla on merkittäviä eroja isoissa ja pienissä kirjaimissa, ja ne näkyvät erillisinä, toisiinsa liittymättöminä kirjaimina. On myös joitain merkkejä, joilla on ulkoisesti samanlainen esitys molemmissa rekistereissä, mutta joita pidetään erilaisina ja joilla on erilaiset koodit.

Jos valitset vaihtoehdon «satunnaiset kirjaimet» Muuntimen asetuksissa, vain osa mielivaltaisella tavalla valituista kirjaimista muunnetaan pieniksi kirjaimiksi. Tuloksena on mielenkiintoinen vaikutus, kun osa kirjaimista pysyy alkuperäisessä kotelossa ja osa muunnetaan pienaakkosiksi. Toisin sanoen, mitkä kirjaimet muunnetaan pieniksi, määritetään satunnaisesti. Jos haluat asettaa sekä isoja että pieniä arvoja satunnaisesti, käytettävissä on satunnaismuunnin.

Nyt voit muuntaa tekstin pieniksi kirjaimiksi verkossa turvautumatta erikoistuneiden muunninohjelmien tai tekstieditorien käyttöön. Tekstin kääntäminen pieniksi kirjaimiksi verkossa säästää aikaa, koska toolover-muuntimemme tekee työnsä lähes välittömästi. Täältä löydät ylhäältä alas tekstitilan Muuntimen. Caps-nostomuuntimemme on saatavilla ympäri vuorokauden tällä sivulla. Kuka tahansa voi käyttää capslock cancellation Converteria täysin ilmaiseksi. Suurten ja pienten kirjainten muunnin toimii verkossa ja on saatavilla minkä tahansa laitteen käyttäjille: tietokone, tabletti tai älypuhelin. Isojen kirjainten muuntaminen pieniksi kirjaimiksi suoritetaan välittömästi, suoraan selainikkunassa, ilman lisäkomponenttien asentamista. Tähän muuntamiseen ei tarvita asennusta. Muunna pienet tai suuret tekstit pieniksi kirjaimiksi.

Kotelon pienennyslaite on suunniteltu pienentämään tekstin kirjainten näkyvää kokoa ja muuttamaan ne suurista pieniksi (isoista pienistä, isoista isoiksi). Voit muuntaa koko tekstin tai valitut yksittäiset merkit pieniksi: jokaisen lauseen ensimmäinen kirjain pieniksi (poistamalla isot kirjaimet), jokaisen sanan ensimmäinen kirjain pieniksi, satunnainen kirjain pieniksi.

Tätä tekstityökalua kutsutaan joskus Capslock Remover, eli capslock effect cancellation converter. Voit nopeasti tehdä vähimmäistapauksen mille tahansa tekstille, tämä vaihtoehto on hyödyllinen korjauksissa tai toimituksellisissa muokkauksissa. Verkkoversio toimii samalla tavalla kuin oikolukuohjelma merkkien tapauksen korjaamiseksi. Jos kirjoitit tekstin väärässä tapauksessa, voit korjata tilanteen nopeasti case neutralizerin avulla. Ylempään kenttään tulee merkitä merkkitapauksen korjausteksti.

Moderaattoreiden työkalu, voit nopeasti korjata korkkien kirjoittaman tekstin, muuntaa korkit tavallisiksi. Niille, jotka haluavat käyttää monia lippiksiä. Kirjainkokoa pienentävä laite, joka korvaa kaikki isot kirjaimet samanlaisilla pienillä kirjaimilla. Erittäin nopea tekstikorkkien neutraloija. Voit asettaa asetukset korjaamalla kaikki muut paitsi isot kirjaimet. Käytämme muunninta säätämään käyttäjien Viestejä foorumilla moderoinnin aikana. Käyttäjät haluavat kirjoittaa korkkeja, mutta sisäänrakennettua toimintoa korkkien muuntamiseen, peruuttamiseen tai poistamiseen ei ole. Kaikki suuri teksti muuttuu heti pieneksi. Muunnettu teksti näyttää samalta kaikilla laitteilla. Laitetta tai käyttöjärjestelmää ei ole sidottu. Case corrector korjaa tekstin väärin asetetun merkkikokonaisuuden. Käänsin nopeasti kaikki isot kirjaimet pieniksi isoiksi kirjaimiksi. Voit nopeasti tuoda tekstin yleisesti hyväksyttyjen standardien mukaiseksi.