Ilmainen Internet tekstien isoja muunnin

Home → Tools
Tämä ilmainen online-työkalu auttaa sinua muuntaa kaikki tekstin pienet kirjaimet se on iso vastaava. Kaikki symbolit tekstissä muokkaamisen jälkeen tuli isoilla kirjaimilla (tai ns isoja kirjaimia). Esimerkki muuntamisesta isoilla kirjaimilla: esimerkki teksti. Jos tällaista muuntamista ei ole mahdollista, kirjain on muuttumaton (riippuu aakkosten). Muuntaminen isoiksi kirjaimiksi käytettävissä vain kirjeissä, hylkää väli merkit ja numerot. Välittömästi muuntaminen isoja kirjaimia selaimessasi.
Liitä muunnettava teksti:
 kaikki kirjaimet  satunnaisia kirjaimia
 ensimmäinen kirjain kaikki sanat  ensimmäinen kirjain kaikki lauseet
Converting ...
Tuloksen:


Teksti muutos tapa uksessa työkalu selaimessasi

Käytä ilmainen online teksti-työkalu muuntaa kaikki tekstin kirjaimet pienistä ja isoiksi kirjaimiksi. Kun isoja prosessi käännetty teksti on korostettu. Alla on ohjeita siitä, miten tämä meidän vapaa tapa uksessa muuntaminen työkalu.

Valitse teksti, jonka tapa uksen haluat muuttaa ylempään tilaan, kopioi se leike pöydälle ja liitä lähde teksti alueeseen.

Voit valita haluamasi vaihto ehdon arvo luettelosta ennen tekstin muuntamista suurille kirjeille. Jos esimerkiksi haluat kääntää kaikki kirjaimet isoiksi kirjaimiksi (voit hyödyntää kaikki kirjaimet isolla), valitse "kaikki symbolit" tai "kaikki merkkiä" - vaihto ehto. Jos haluat muuttaa isojen kirjainten satunnaistekstin symboleiksi, valitse "satunnainen kirjaimet" - vaihto ehto (satunnaista pääkaupunkia vaikutus).

kaikki kirjaimet — voit hyödyntää kaikki kirjaimet isolla kirjaimella.
ensimmäinen kirjain kaikki sana — isolla ensimmäinen kirjain jokaisen sanan.
ensimmäinen kirjain kaikki virke — isolla ensimmäinen kirjain jokaisen lauseen (virke tapaus).
satunnaisia kirjaimia — isolla satunnainen kirjaimet teksti (satunnainen tapaus).

Click Muuntaa napittaa jotta ajelu jalostus jalostaa.

Muunnettu teksti lisätään kohtaan "tulos teksti" ja korostetaan seuraavaa käyttöä varten.

Tekstin kirjain kotelon muuttaminen

Voit muuttaa asia kirjan kirjain kokoa (tai isoja kirjaimia) ylemmässä tilassa. Jos haluat muuttaa valitun tekstin tai asia kirjan kirjain tietoja tieto koneessa, älypuhelimessa, tabletissa, voit käyttää seuraavia menetelmiä.

Ailahteleminen asia jotta ylä model after PC luona koskettimisto kone kirjoitus

Avulla kone kirjoitus-lta kirjoitus polveutua koskettimisto ylä kirja-lta merkki (Iso) kanisteri olla ammentaa luona pakottava Shift avain eli jäljessä mahdollistaminen-lta Capc Lock moodi. Jahka CapsLock moodi mahdollistaa, Kaikki kirjake merkkiä polveutua koskettimisto jälki säädös olla kotona aikamoinen eli avara asia ennen kuin te ahdistaa Caps Lock napittaa jälleen.

Monilla sana-ja teksti prosessoreilla, ohjelmointi-ja skripti kielillä on erityisiä komentoja tai funktioita, joilla voidaan muuntaa tiedot, teksti tai muuttuja isoiksi kirjaimiksi.

Muunna kotelo älypuhelimeen tai Tablet-tieto koneeseen

Älypuhelimet ja tabletit näppäimistöt paikalla on ei Caps Lock avain eli Shift avain. Jos haluat isolla kirjaimella näissä laitteissa, paina ylös-nuolta on-Screen-näppäimistö ja sitten kirjain haluat olla isolla.

On myös joitakin ohjelmia, plugin tai moduulit, jotka tukevat kykyä muuttaa tapa uksessa tekstiä, joka on jo kirjoitettu.

Muunna kaikki tekstit isoiksi verkossa ilmaiseksi

Ilmainen online symbolit Kääntäjä pienistä kirjeistä isoilla kirjaimilla. Suuri merkkiä teksti generaattori tahansa asia kirjan asentamatta lisäksi ohjelmisto tai moduulit (ei mitään asennusta ei tarvita). Teksti muunnetaan nopeasti isoiksi symboleiksi.

Kuinka jotta käännynnäinen kirjoitus jotta aikamoinen kaunokirjallisuus verkossa

Voit muuntaa tekstin ylempään rekisteriin tapa uksessa on mahdollista tukea erityisen muuntimet, teksti Editoreista tai Internet-palvelut. Web-pohjainen muuntaminen symbolit ylempään rekisteriin (CapsLock online) voidaan suorittaa tällä sivulla tuella Internet-selaimen tieto koneen, tabletin tai älypuhelimen. Prosessi muuntaminen rekisterit teksti esiintyy kaikki pari sekuntia. Kun kirjoitat tekstiä näppäimistöltä, voit saada isoja merkkejä pitämällä Shift-näppäintä painettuna tai ottamalla käyttöön Caps Lock-tilan. Tämä suuraakkosten käyttöönottovalinta on oletusarvoisesti asetettu useimmissa tietokonejärjestelmissä (poikkeukset riippuen sijainnista, alueellisista asetuksista ja standardeista). Rekisterin valinta tuli meille kirjoituskoneiden ajoista, joita käytettiin tulostettujen asiakirjojen luomiseen tietokoneen aikakaudella. Lähes kaikissa kirjoituskoneissa oli kaksi rekisteriä, iso ja matalampi, jotka vaihdettiin erityisellä painikkeella. Suuria kirjaimia käytettiin otsikoihin, sanoihin, jotka oli korostettava, ja yksinkertaisesti isojen kirjainten syöttämiseen. Pieniä kirjaimia käytettiin jäljellä olevien merkkien syöttämiseen.

Rekisterin vaihtamiseen käytettiin erityistä avainta. Shift-näppäintä kutsutaan epävirallisesti «Case Translation Button» tai «Case Select Key». Nappi johti vasaran pystysuoraan siirtoon kirjaimella, joka osui paperiin. Ensimmäistä kertaa tämä otettiin käyttöön 1870-luvulla, ja sitten sitä alettiin käyttää kaikkialla: vasaralle voitiin asettaa useita erikokoisia tai-tyylisiä kirjaimia kerralla (kursivointi, goottilainen, vahva, terävä). Caps Lock Key — «Register Lock Key», joka todella kiinteä Rekisteri käännös avain painetaan asennossa.

Koska selkeitä standardeja ei hyväksytty, kirjainten syöttämisen vaihtamisesta ja korjaamisesta oli erilaisia muunnelmia. Joko painike oli kiinteä tai toinen lisättiin, jolloin voit vaihtaa koteloa kerran syöttääksesi yhden merkin. Kirjaimen syöttämisen jälkeen iso kirjain vaihtui automaattisesti Pienaakkoseen, kun taas painike napsautti itseään. Ajan myötä kaikki tämä on siirtynyt tietokoneen piiriin ja nykyään se esitetään tutun näppäimistön muodossa. Klassisessa tietokoneen näppäimistössä kirjainten syöttö asetetaan Caps Lock-tilassa (tila aktivoidaan ja peruutetaan painamalla näppäimistön vastaavaa painiketta, tilat kytketään peräkkäin), jos se aktivoidaan, käytetään isoja kirjaimia. Shift-näppäimen avulla voit ohittaa tai peruuttaa tämän tilan lyhyesti pitämällä sitä painettuna kirjoittaessasi merkkiä. Jos Caps Lock-tila ei ole aktivoitu, Kirjoita isoja kirjaimia pitämällä Shift-näppäintä painettuna. Tämä pätee, kun syötät yksittäisiä merkkejä, jotka haluat kirjoittaa isoilla kirjaimilla.

Useimmissa tekstieditoreissa ei käytännössä esitetä käännöstoimintoa isoille kirjaimille suorassa muodossaan. Tämän toiminnon kysynnästä huolimatta useimmissa tapauksissa et löydä tällaista «Käännä isoiksi kirjaimiksi» — painiketta edes ohjelmoijille, latojille ja toimittajille tarkoitetuissa erikoistuneissa tekstinkäsittelyohjelmissa... Löytämäsi perusteella tämä on toiminto, joka asettaa automaattisesti ison kirjaimen lauseen alkuun. Ja Sanatyyppisessä tekstieditorissa voit luoda näyttötyylin mille tahansa tekstille «isoilla kirjaimilla» — asetuksilla, mutta et Muunna tekstiä suoraan isoiksi kirjaimiksi. Jos kopioit tällaisen tekstin toiseen tekstieditoriin, valitut näyttötyylit todennäköisesti menetetään.

Oikaisu juttuun verkossa olleesta tekstistä

On yleinen tilanne, jonka jokainen, joka on kirjoittanut tekstejä editoriin ainakin kerran, on kohdannut. Mitä minun pitäisi tehdä, jos kirjoitin tekstin pienillä kirjaimilla, mutta oli tarpeen käyttää suuria? Tee nyt kaikki uudelleen, kytke korkit päälle ja kirjoita kirjaimet uudelleen. Ja jos kirjaimia on paljon, kirjainten korvaaminen suurilla tulee hyvin aikaa vieväksi. Miten Käännän tekstin Caps automaattisesti? Huolimatta tämän ominaisuuden tärkeydestä tekstejä muokattaessa, useimmissa tekstieditoreissa ei ole kotelomuunnostoimintoa tai se on toteutettu siten, että sen käyttö on lähes mahdotonta. Vain käyttää ilmainen online tapauksessa Kääntäjä (online capser) online kääntäjä caps ja saada tekstin isoilla kirjaimilla muutamassa sekunnissa. Järjestelmä korvaa kaikki pienet kirjaimet isoilla kirjaimilla pikatilassa.

Teksti tapauksessa kääntäjä työkalu verkossa

Isot kirjaimet Online teksti onverter tällä sivulla auttaa sinua lisäämään tapauksessa tai kokoa tekstin online-tilassa, kääntää kirjaimet alemman kassakoneen ylempään. Aseta teksti caps lock online-tilaan yhdellä napin painalluksella ja vaihda kaikki tekstin kirjaimet ylempään tilaan. Isojen kirjainten muuntimemme tai merkkikokonaisuuden kääntäjämme korvaa pienet kirjaimet välittömästi suurilla kirjaimilla tekstissä. Pitääkö kassaa nostaa? Haluatko lisätä tekstin kirjaimia? Sitten tulit oikealle sivulle. Tietojemme mukaan rekisterin muunnostoiminto on erittäin suosittu käyttäjien keskuudessa. Perinteisesti tällaisia työkaluja tarjotaan ohjelmana, mutta meillä on selaimen ylärekisterimuunninversio. Voit käyttää sitä millä tahansa tietokoneella, tabletilla tai mobiililaitteella millä tahansa käyttöjärjestelmällä. Tapauksen lisääminen on mahdollista kirjaimille millä tahansa kielellä. Jos tekstissä on jo isoja kirjaimia, ne pysyvät muuttumattomina, kun käytät kotelon suurennuslasia. Kaikki pienet kirjaimet muuttuvat suuriksi painikkeen napsauttamisen jälkeen. Toisin sanoen kaikki pienet kirjaimet voidaan korvata isoilla kirjaimilla automaattisesti.

Muuta tekstin isoja tai isoja kirjaimia verkossa

Voit muuttaa valitun tekstin tapauksen (tai ison kirjaimen) ylempään tilaan missä tahansa asiakirjassa napsauttamalla yhtä painiketta. Voit muuttaa valitun tekstin tai asiakirjan kotelon pienestä suureksi tietokoneella, älypuhelimella, tabletilla käyttämällä seuraavia menetelmiä. Kaikkien tekstimerkkien kääntäminen isoille kirjaimille voidaan suorittaa tällä sivulla tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen Internet-selaimella. Voit tehdä tekstin suurilla kirjaimilla milloin tahansa, koska palvelun käyttöaika on kaikki 24 tuntia. Tekstikotelon muuntaminen uppe fir-tilaan kestää vain muutaman sekunnin.

Kuinka muuntaa teksti isoiksi kirjaimiksi verkossa

Tekstin muuntaminen (siirtomerkit) ylärekisteriin on mahdollista erityisohjelman avulla-muuntimet, tekstieditorit tai online-palvelut. Symbolien verkkopohjainen muuntaminen ylärekisteriin (caps Lok online) voidaan suorittaa tällä sivulla tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen Internet-selaimen avulla. Tekstirekisterien muuntamisprosessi tapahtuu kaikissa parin sekunnin ajan. Voit käyttää tätä online-muunninta myös localen korjaamiseen.