Teksti käänteinen tilausmuunnin

Home → Tools
Tämä muunnin tehdä uudelleenjärjestely kaikki merkit tekstin päinvastaisessa järjestyksessä, muuttaa suuntaa lukemisen tekstin vastakkaiseen ilmaiseksi. Ensimmäinen merkki teksti on viimeinen merkki, ja viimeinen merkki on ensimmäinen (vaikutus peilaus symboleja). Kun merkkien järjestystä muutetaan, Käänteinen teksti luetaan oikealta vasemmalle alhaalta ylös. Jos haluat palauttaa tekstin alkuperäiseen versioon (tavallinen järjestys), se täytyy siirtää tämän muuntimen läpi uudelleen.


Liitä teksti, jos haluat muuttaa lukemis suuntaa:
Converting ...
Tuloksen:


Esimerkiksi sinulla on teksti, jossa on vasemmalta oikealle suuntiin symboleja, ja sinun täytyy kääntää järjestys ja asettaa symbolit oikealta vasemmalle versio. Tähän on liuos että auttaa te jotta aito ailahteleminen haara-lta symboli jotta päinvastainen käännös. Koetus nyt kuluva vapauttaa online lause paluu aste koristella.

Vaihtaa merkkiä järjestyksessä LTR (vasemmalta oikealle) ja muuntaa sen RTL (oikealta vasemmalle) layout online, ei mitään ohjelmiston asennus tarvitaan. Onneksi on vaikea löytää väline tehdä juuri sitä-Käänteinen teksti muuntaa. Muuta tekstin luku suuntaa alusta loppuun-kohdassa ja palauta tämän sivun lopusta alkavaan. Tämä online-pohjainen strrev-funktio (revessetext) toimii kaikkien tieto tyyppien kanssa: symbolit, merkki, numeerinen jne.

Miten Output lauseita (String n merkkiä) käänteisessä järjestyksessä

Voit kääntää yksittäisiä kirjaimia, sanoja, lauseita tai koko tekstin heti ilman kolmannen osapuolen muuntimia: Työkalut, moduulit, ohjelmistot. Peilauksen vaikutuksia tekstin tai sanan avulla voit pyörittää ylösalaisin tekstin kääntö puolensa ylös, tai asettamalla yksittäisiä merkkejä merkki jonon käänteisessä järjestyksessä. Muunnin Flip toiminto tekstin millä tahansa kielellä (teksti merkkiä, jotta vaihtaja). Voit peruuttaa merkki jonon kirjaimen, sanan tai lauseen mukaan.

Teksti merkkejä Order reartor

Miten tämä vasemmalta oikealle-muunnin toimii? Se on helppoa! Script tulee poimia merkin tekstin lopusta ja aseta se alkaa, muuttaa hahmon kannat Side-by-Side, ja jatkaa työtä loppuun asti tekstin tai sanan. Tämän seura uksena saat tekstin takana merkkejä, jotta versio (ja käänteinen merkkiä). Muunnin luotu tekstejä on kirjoitettu vaaka-muodossa (ei pysty).

Miten perustaa kirjeitä End aloittaa tai miten kääntää merkki jono verkossa? Miten muuttaa tekstin kirjoittamista taaksepäin. Sinun tarvitsee muuttaa vain tekstin luku suunnan alusta loppuun-BEGIN.

Oletusarvoinen luku suunta on vasemmalta oikealle. Jotkin kielet, kuten heprea, vaativat oikealta vasemmalle-luku suunnan. Voit käyttää Web-selain ja tämä muunnin korjata lukeminen suuntaan tahansa teksti, lause tai sana. Aseta luku suunta vastakkaiseen suuntaan käyttämällä tätä luku suunnan korjaaja.